• Bogense Skole

Nordfyns Kommune PRESSEMEDDELELSE
    30. juni 2015

Ny skoleleder på Bogense Skole

Charlotte Juhl Andersen fra Horsens bliver ny skoleleder på Bogense Skole. Hun kommer fra en stilling som viceskoleleder og pædagogisk leder på Center10 i Århus, som er en folkeskole med tilbud til de ældste elever.

Når eleverne på Bogense Skole møder i skole efter sommerferien, kan de samtidig sige goddag til en ny skoleleder. 49-årige Charlotte Juhl Andersen erstatter Jan Hinrichsen, der tidligere på året valgte at gå på pension efter 10 år i stolen.

En grundig ansættelsesproces
    Alle sejl er blevet sat for at finde den helt rigtige til jobbet, og det mener et enigt ansættelsesudvlag, at man har fundet i Charlotte Juhl Andersen. Ansættelsesudvalget har været sammensat af repræsentanter for skolebestyrelse, personale og ledelse.

- Charlotte har allerede bevist, at hun er en kompetent, engageret og ambitiøs leder. Jeg er helt sikker på. at hun sammen med børn og voksne vil skabe synlige resultater for børnenes trivsel og læring, siger skole- og dagtilbudschef Jette Marie Christensen.

Den nye skoleleder glæder sig meget til at tage fat om de mange opgaver. Hun kommer med en solid erfaring både med skoleledelse og som kommunalpolitiker i Horsens.

- Jeg vil tage udgangspunkt i den kultur, der er på Bogense Skole, og så vil jeg sammen med bestyrelse, ledere og medarbejdere fortsætte det gode arbejde med at føre skolereformen ud i livet. Det skal vi gøre med afsæt i nogle ambitiøse mål for skolens fortsatte udvikling, siger Charlotte Juhl Andersen.

- Bogense skole er en god skole med stor fokus på børnenes læring og faglige resultater. Det skal vi holde fast i og sørge for at fortælle om. Samtidig skal vi sørge for at udvikle skolen, så den bliver endnu bedre og bliver det sikre valg for alle børn i området. Den opgave er Charlotte, den rette til at sætte sig i spidsen for, siger Jette Marie Christensen.

Charlotte Juhl Andersen er gift og bor i Horsens. Hun og familien er dog indstillet på at flytte efter jobbet.

Helle Frimand den 17-06-2015
    Nye køreplaner for lokalbusserne
    I forbindelse med det nye skoleår, får lokalbusserne i Nordfyns Kommune
    nye køreplaner pr. 10. august 2015.

Køreplanerne er gældende for skoleåret 2015/2016.

De nye køreplaner finder du på FynBus.dk under Nordfyns Kommune.

Øverst på siden over kommunens samlede oversigt over køreplaner finder du et link til en samlet oversigt over de ændringer, der er på lokalbusserne.

Når du trykker på din køreplan, vil du kunne se både den nuværende og den kommende køreplan.

FynBus
    Helle Frimand den 01-06-2015
    Så nærmer tiden sig, hvor vi lukker nogle af vores gamle klinikker og åbner den nye fællesklinik i Søndersø, derfor er dette en vigtig meddelelse fra os.

Anette Olsen

Nordfyns Kommunale Tandpleje