BOGENSE

Vores værdier er: Glæde - Ordentlighed - Mod  - Anerkendelse

Opslagstavlen

INFO TILMELDING SOMMERFERIEPASNING I SFO

Alle børn til og med 4. klasse kan tilkøbe sommerferiepasning.

Ugerne 28-29-30 og 31 er betalingsuger og koster 420,00 kr. pr. uge.

Ugerne 27 og 32 skal der ikke betales for, men her skal der blot gives besked i SFO’en mht.
    om barnet kommer i disse uger.

Der bliver åbent for tilmelding i perioden fra tirsdag den 22. 05.18 til og med fredag den 1.6.18.
    Vi opfordrer alle til at tilmelde så hurtigt som muligt, så SFO’erne kan få et overblik over, hvor mange børn der kommer i de enkelte ferieuger.

I skal tilmelde sommerferiepasning via denne App.

”Børn i Nordfyn”

App’en kan downloades i App store, Google Play og Itunes.

Når I er logget på med enten kode eller NemID skal I klikke på + nederst på siden.

Herefter kommer der en menu på skærmen, og her skal I klikke på fri & ferie.

Der er nu mulighed for, at tilmelde i en af de 4 SFO'er og i hvilke uger I ønsker.

Der er sommerferiepasning i følgende SFO'er:
    SFO-Havrehed, SFO-Søndersø, SFO-Nordvest og SFO-Bogense.

Tilmeldingen er bindende, og der vil komme en særskilt opkrævning.

Har I spørgsmål hertil, er I velkomne til at kontakte skolen.

Tlf.: 29774147

Søren Schlüter den 18-05-2018
    Kære pigeforældre fra 0. til 4. årgang

Torsdag den 24. maj kl. 15.00-18.00 inviterer DBU og Bogense G & IF alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter på Bogense Stadion.

Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny.

Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding. Blot mød op på Bogense Stadion.

OBS: Ønsker I, at jeres datter bliver fulgt fra Nøglehullet til Bogense Stadion, bedes I give besked til Casper fra Nøglehulllet.

Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende aktiviteter!

Ved spørgsmål kontakt: Anne-Katrine L. Mølgaard på tlf.: 2149 9648.

Søren Schlüter den 18-05-2018
    Kære forældre til børn i SFO

En kærlig reminder:-)

Husk at tilmelde jeres børn til  sommerferiepasning i Nøglehullet. For at vi kan lave det bedste tilbud for jeres børn i sommerferien, beder vi venligt og bestemt om det sker senest d 22. maj. Tilmelding foregår på Easykom.
    Søren Schlüter den 16-05-2018
    Kære forældre til førskolebørn

Jeg vil gerne invitere dig til morgenkaffe onsdag d. 30. maj fra 8:00 til 9:00 eller eftermiddagskaffe mellem kl. 15:00 og 16:30

Næsten to måneder er gået siden jeres børn startede i førskolen. Jeg vil derfor gerne stille mig til rådighed til at lytte til jeres glæder og sorger i forbindelse hermed.

tlf.: 29774147
    Søren Schlüter den 15-05-2018
    Referat fra skolebestyrelsesmøde d. 2. maj.
    Pia Brøndsted Jacobsen den 10-05-2018
    Kære forældre til førskolebørn

Jeg vil gerne invitere dig til morgenkaffe tirsdag d. 29 maj fra 8:00 til 9:00 eller eftermiddagskaffe mellem kl. 14:30 og 16:00

tlf.: 29774147
    Søren Schlüter den 04-05-2018
    Udtræksfag og prøveafvikling
    I år er Bogense Skoles udtræksfag Samfundsfag og skriftlig Fysik/kemi.
    Mandag morgen mødes 9. årg. på Amfiscenen til en gennemgang af regler og tidsplan for prøverne.
    Her vil de få udleveret et informationshæfte; "Elev-Info" samt "gode råd til prøverne" og "Elev- og forældre besked". Der vil være en gennemgang af de vigtigste informationer og en tidsplan for prøverne.
    Tidsplan for de skriftlige prøver fremgår af "Elev-Info". Tidsplanen for de mundtlige prøver vil eleverne modtage skriftligt  - og senere med prøvetidspunkt fra deres faglærere.
    Med ønsket om nogle gode prøver for alle.

Dan Gert Christensen den 22-04-2018
    Den årlige nationale trivselsmåling åbner i dag og slutter senest 31. maj.
    Alle elever skal svare på trivselsmålingen. Svarene gennemføres som en del af undervisningen i klassen.
    På Bogense Skole sætter vi elevernes trivsel meget højt. Derfor er den årlige trivselsmåling meget vigtig. Når vi har svarene og kan analysere på dem, vil vi arbejde med flere indsatser for bedre trivsel for alle elever. Svarene giver os nogle pejlemærker at gå efter.
    I dette skoleår har vi f.eks. afholdt fælles trivselsdag for hele skolen.
    Alle besvarelser er anonyme. Du kan læse mere om trivselsmålingen, form, spørgsmål og anonymitet i bilaget og på www.nationaltrivsel.dk
    Dan Gert Christensen den 20-03-2018

Vi modtager en imellem forespørgsel på hvornår der er ferie og fridage.

Benyt nedenstående link, og alle ferieplaner er tilgængelige.

Helle Frimand den 02-06-2017